De laatste nieuwtjes van O&Ki

Kinderopvang ontwikkelt!

Geplaatst op
categorie Algemeen. *}
Kinderopvang ontwikkelt!
O&Ki, een uniek kindercentrum met net dat beetje meer

De combinatie werken en gezin vraagt om een flexibele, veilige en vertrouwde kinderopvang. Bij O&Ki doen onze professionele en enthousiaste medewerkers er alles aan om uw kind juist die plek te
bieden. Maar dat is nog niet alles, wij doen zoveel meer!

 

Kinderopvang ontwikkelt, uw kind straks goed voorbereid naar school

Kinderen krijgen de kans om ervaringen op te doen, met andere kinderen te spelen, te leren én vrienden te maken. Op onze babygroepen zorgen de speciaal daarvoor opgeleide babyspecialisten dat het uw kindje aan niets ontbreekt.

Daarnaast zijn onze peutergroepen een goede voorbereiding op het basisonderwijs. Zo werken wij met een erkend VVE programma en zijn al onze pedagogisch medewerkers hierin gediplomeerd. Omdat wij vinden dat alle peuters in Aa en Hunze die voorbereiding verdienen is er voor de niet werkende ouder via de gemeente een toeslag beschikbaar, zodat ook uw kind spelenderwijs en met veel plezier straks een goede start tegemoet gaat in het basisonderwijs.

 

Sportief uitrazen of lekker chillen

Ook voor schoolgaande kinderen bieden wij flexibele, huiselijke, uitdagende en veilige opvang. Onze 3 locaties werken nauw samen en zorgen ervoor dat ieder kind datgene kan gaan doen wat het
beste past, of dat nou sportief uitrazen is, gezellig koken, creatief bezig zijn of even lekker chillen, bij ons kan dat allemaal!

 

Wilt u meer informatie over VVE? Heeft u andere vragen over opvang bij O&Ki kindercentrum? Of wilt u vrijblijvend komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een gezellige rondleiding.