De laatste nieuwtjes van O&Ki

Opening nieuwe jong BSO locatie groot feest!

Geplaatst op
categorie Algemeen. *}
Opening nieuwe jong BSO locatie groot feest!

Donderdag 15 januari is de nieuwe locatie voor de jong BSO (groep 1 t/m 3) van O&Ki kindercentrum geopend. Wethouder Harry Dijkstra, van gemeente Aa en Hunze, verrichte samen met de kinderen van de BSO de openingshandeling. Ouders, kinderen en vele andere belangstellenden waren aanwezig bij de sfeervolle en gezellige opening.
De kinderen van O&Ki kindercentrum hadden samen met de leidsters een programma samengesteld. Zo werd de wethouder door 4 charmante en enthousiaste dames (allen 8 jaar) aangekondigd. Er gingen 200 ballonnen de lucht in als teken van de opening. Aan iedere ballon een kaartje met de naam van een kind. Wie o wie zal het verste komen? We zullen het zien…

O&Ki kindercentrum wil de jong BSO kinderen meer uitdaging bieden, de ruimte op de bovenverdieping van Brink 20 voldeed prima maar werd toch wat krap… De nieuwe locatie is de oude raadszaal van Gieten en is heerlijk ruim en uitdagend! Voor de kinderen van groep 1 t/m 3 kan O&Ki nu nog meer activiteiten aanbieden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Voor O&Ki kindercentrum en de kinderen is de nieuwe locatie een echte toegevoegde waarde!